Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τρελό» ΙΧ εισβάλλει σε κατάστημα και τα κάνει γυαλιά καρφιά! [εικόνες&βίντεο]

Οι σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος κόμικ στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα είναι απίστευτες: ένα SUV εισβάλλει με φόρα διαλύοντας ό,τι βρει στο διάβα του, αφήνοντας πίσω του χνάρια καταστροφής μπροστά στους έντρομους υπαλλήλους και πελάτες.

Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την τρελή πορεία του Honda CR-V. O οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανώς έπαθε κάποια ανακοπή που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο Έντ Γουόλς, ιδιοκτήτης του καταστήματος The Deep, Comics & Games, λέει ότι καταστράφηκε ολοσχερώς το τμήμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά γλίτωσε το τμήμα των κόμικς… Λίγο αργότερα ανήρτησε αυτό το γεμάτο χιούμορ μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook:

Tags
Back to top button