Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρεις ουκρανικές ταξιαρχίες κινδυνεύουν με περικύκλωση στο Ραμπότινο-Οι Ρώσοι έσπασαν την ουκρανική γραμμή αμύνης στο Τσάσοφ Γιαρ

Τις τελευταίες ώρες τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία σημείωσαν επιτυχίες στην κατεύθυνση του Ραμπότινο και του Τσάσοφ Γιαρ, προελαύνοντας βαθύτερα εντός της Ουκρανίας επικράτειας.

Φρίκη στο ΝΑΤΟ! Ρωσικά αρκτικά πυρηνικά υποβρύχια μπορούν να αφανίσουν τη Β. Αμερική χωρίς οι ΗΠΑ να πάρουν είδηση

Οπισθοχωρούν από την Περιοχή του Ραμπότινο οι Ουκρανοί

Στην περιοχή γύρω από τον οικισμό του Ραμπότινο στην νότια Ουκρανοί οι αμυνόμενοι βρίσκονται σε πολύ δυσμενή θέση αφού απειλούνται συνεχώς με την περικύκλωση από τα ρωσικά στρατεύματα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα Ουκρανοί στρατιώτες εγκλωβίζονται σε μικρές περιοχές και αναγκάζονται να παραδοθούν στον ρωσικό στρατό.

Ο στρατός της Μόσχας όχι μόνο περικυκλώνει ενεργά το Ραμπότινο αυτές τις εβδομάδες, αλλά εξαπολύει και καταστροφικά πλήγματα κατά των ουκρανικών μονάδων που επιχειρούν σε αυτόν τον τομέα του μετώπου. Η 65η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, η 121η και η 126η Ταξιαρχία του ουκρανικού στρατού βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού στο Ραμπότινο, αφού κινδυνεύουν να περικυκλωθούν από τις ρωσικές δυνάμεις.

Η κύρια μονάδα των Ρώσων σε αυτήν την επιχειρησιακή περιοχή είναι το 1430ο Σύνταγμα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Κάθε μέρα μη επανδρωμένα αεροχήματα του ρωσικού στρατού απογειώνονται για να σαρώσουν την περίμετρο, να εντοπίσουν εχθρικούς στόχους όπως πυροβολικά συστήματα και να μεταφέρουν τις συντεταγμένες τους στο ρωσικό πυροβολικό.

Από το χθεσινό πρωϊνό μέχρι και σήμερα λαμβάνει χώρα στην περιοχή σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο στρατοπέδων. 

Διείσδυσαν και Εντός του Τσάσοφ Γιαρ;

Σε άλλο επιχειρησιακό μέτωπο, οι μάχες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στην περιοχή του οικισμού του Τσάσοφ Γιαρ, δηλαδή δυτικά του Μπαχμούτ. , ομάδες εφόδου του Κρεμλίνου κατάφεραν να προχωρήσουν βαθιά εντός των αμυνών του ουκρανικού στρατού. 

Δεδομένα που ανάρτησε η ουκρανική πλατφόρμα Deep State αναφέρουν πως οι ρωσικές μονάδες προέλαυσαν ακόμη και 1,5 χιλιόμετρο προς τον οικισμό Τσάσοφ Γιαρ, φτάνοντας το κανάλι Βόρειο Ντονιέτσκ-Ντονμπάς.

Με εφαλτήριο το Περβομαΐσκογιε οι Ρώσοι ετοιμάζουν «πλεύρισμα» του Νεταΐλοβο εκδιώκοντας τελείως τους Ουκρανούς από το Ντονιέτσκ

Λέγεται πως κατάφεραν να διεισδύσουν την ουκρανική αμυντική γραμμή βόρεια αυτού του καναλιού σε μία δασώδης περιοχή, γεγονός που ανάγκασε το ουκρανικό πυροβολικό να οπισθοχωρήσει. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, οι Ρώσοι στρατιώτες βρέθηκαν πίσω από τις ουκρανικές μονάδες εγκλωβίζοντάς τες στην περιοχή.

Όταν και αν καταλάβουν αυτήν την δασώδη περιοχή έξω από το Τσάσοφ Γιαρ οι Ρώσοι θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάληψη του οικισμού.

 

Tags
Back to top button