Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: "Εγώ κερδισα την Πενσιλβάνια - 1.126.940 ψήφοι δημιουργήθηκαν από το πουθενά"

Με μία νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να αμφισβητεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, υποστηρίζοντας πως αυτός είναι ο νικητής.

Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος στη νέα του ανάρτηση δήλωσε πως, πιστεύει οτι η ψηφοφορία στην Πενσιλβάνια ήταν «στημένη», πως «1.126.940 ψήφοι δημιουργήθηκαν από το πουθενά» και πως πραγματικός νικητής είναι ο ίδιος. Η ανάρτησή του όμως, έχει την επισήμανση «disputed» δηλαδή «αμφισβητούμενο» και «misleading» δηλαδή «παραπλανητικό».

Νωρίτερα, το δικαστήριο εφέσεων του τρίτου κυκλώματος στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια, απέρριψε το αίτημα του επιτελείου του Τραμπ, με το οποίο ζητούσαν να μην πιστοποιηθεί επισήμως ως νικητής των εκλογών στη συγκεκριμένη πολιτεία ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το επιτελείο Τραμπ δεν κατάφερε να προσκομίσει επαρκείς αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο αν το Εκλεκτορικό Κολέγιο ψηφίσει τον Μπάιντεν, υπογραμμίζοντας όμως πως θα είναι λάθος αν γίνει κάτι τέτοιο.

Αν και τα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως ο Μπάιντεν είναι ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει διορία μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, πριν από τη συνεδρίαση του Εκλεκτορικού Κολεγίου στις 14 Δεκεμβρίου που θα ανακηρύξει επισήμως τον νικητή.

Tags
Back to top button