Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ κατά Κίνας – Ρωσίας: Μέχρι να βάλουν μυαλό θα αναπτύξουμε το πυρηνικό μας οπλοστάσιο

Με την ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ επιχειρεί να… «νουθετήσει» την Ρωσία και την Κινα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Μέχρι να λογικευτούν, οι ΗΠΑ θα αυξάνουν το πυρηνικό οπλοστάσιό τους» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι το σχόλιο αυτό απευθύνεται στη Ρωσία και την Κίνα. Κατηγόρησε επίσης, για άλλη μια φορά, τη Μόσχα ότι δεν τηρεί τη Συμφωνία για τα Πυρηνικά Όπλα Μέσου Βεληνεκούς (INF) του 1987, από την οποία απείλησε ότι θα αποσυρθούν οι ΗΠΑ.

Από τη Μόσχα όπου βρισκεται, ο σύμβουλος του Τραμπ για θέματα εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον αρνήθηκε ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να εκβιάσει τη Ρωσία απειλώντας ότι θα αποσυρθεί από τη συνθήκη αυτή. Πρόσθεσε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την ανάπτυξη πυραύλων στην Ευρώπη που θα στοχεύουν τη Μόσχα, αν εγκαταλειφθεί η συνθήκη αυτή του 1987.

Μιλώντας στην εφημερίδα Kommersant, ο Μπόλτον είπε ότι οι παραβιάσεις της συνθήκης εκ μέρους της Ρωσίας ήταν εκείνες που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή. Επέμεινε επίσης ότι η Ρωσία παραβιάζει την INF εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια. Είπε ότι η Ουάσινγκτον έχει συζητήσει με τους συμμάχους της τις προθέσεις του προέδρου Τραμπ και ότι, μετά τη Βρετανία, μπορεί να εκφράσει τη στήριξή της και η Ιαπωνία.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προειδοποίησε ότι αν εγκαταλειφθεί η συνθήκη, η Ρωσία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα για την ασφάλειά της.

Tags
Back to top button