Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ κατά Ινδίας: Απειλεί με αύξηση δασμών λόγω αγοράς «τεράστιων ποσοτήτων» ρωσικού πετρελαίου

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα ότι θα αυξήσει σημαντικά τους δασμούς που σχεδιάζει να επιβάλει στα προϊόντα που εισάγονται στις ΗΠΑ από την Ινδία, κατηγορώντας τη χώρα αυτή ότι αγοράζει «μεγάλες ποσότητες ρωσικού πετρελαίου».

«Η Ινδία δεν αγοράζει μόνο τεράστιες ποσότητες ρωσικού πετρελαίου, αλλά στη συνέχεια, μεγάλο μέρος του πετρελαίου που αγοράζει, το πουλάει στην Ανοιχτή Αγορά αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. Δεν τους νοιάζει πόσοι άνθρωποι στην Ουκρανία σκοτώνονται από τη Ρωσική Πολεμική Μηχανή»,δήλωσε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social.

«Εξαιτίας αυτού, θα αυξήσω σημαντικά τους δασμούς που καταβάλλει η Ινδία στις ΗΠΑ», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος. Δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο ύψος του δασμολογικού συντελεστή.

Ο Τραμπ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα επιβάλει δασμούς 25% σε προϊόντα που εισάγονται από την Ινδία και πρόσθεσε ότι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο θα αντιμετωπίσει επίσης μια απροσδιόριστη ποινή, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Το Σαββατοκύριακο, δύο πηγές της ινδικής κυβέρνησης δήλωσαν στο Reuters ότι η Ινδία θα συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία παρά τις απειλές του Τραμπ.

Tags
Back to top button