Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: Ενθουσιαμός με την αύξηση-ρεκόρ της απασχόλησης στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε τα «εντυπωσιακά» στοιχεία για την απασχόληση στη χώρα, καθώς μόνο τον Ιούνιο δημιουργήθηκαν 4,8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, αριθμός ρεκόρ για διάστημα ενός μήνα.

«Οι σημερινές ανακοινώσεις αποδεικνύουν ότι η οικονομία μας βρυχάται (…) Αυτοί είναι ιστορικοί αριθμοί», είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ο οποίος έχει αναγάγει την οικονομία σε βασικό άξονα της προεκλογικής εκστρατείας του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο με αφορμή τα πολύ θετικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν νωρίτερα για την οικονομία. «Θα έχουμε ένα θαυμάσιο τρίτο τρίμηνο. Το καλό είναι ότι τα στοιχεία θα ανακοινωθούν ακριβώς πριν από τις εκλογές, επομένως ο κόσμος θα μπορέσει να τα δει», πρόσθεσε.

Το ποσοστό ανεργίας έπεσε τον Ιούνιο στο 11,1%, από 13,35 τον Μάιο. Συνολικά τον Ιούνιο 17,8 εκατομμύρια άνθρωποι παρέμεναν άνεργοι, δηλαδή 12 εκατομμύρια περισσότεροι σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο, προτού να ξεσπάσει η υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tags
Back to top button