Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: Έκανε εμφάνιση σε σούπερ μάρκετ - Έδωσε λεφτά σε μητέρα τριών παιδιών

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε σε μια μητέρα τριών παιδιών από την Πενσυλβάνια 100 δολάρια για τα ψώνια της κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής στάσης που έκανε τη Δευτέρα, ενώ υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές στα σούπερ μάρκετ αν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δείχνει τον Τραμπ να δίνει ένα χαρτονόμισμα σε μια γυναίκα που είναι στο ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ, στο Kittanning της Πολιτείας της Πενσυλβάνια, ενώ οι κάμερες περικυκλώνουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία.

«Ορίστε, θα κατέβει λίγο», λέει καθώς δίνει στη γυναίκα τα χρήματα αναφερόμενος στον λογαριασμό. «Μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια».

«Σας ευχαριστώ πολύ», απαντά η μητέρα αφού γελάσει.

«Θα το κάνουμε αυτό για σας από τον Λευκό Οίκο, εντάξει;» λέει ο Τραμπ πριν κάνει κοπλιμέντα στους γιους της.

«Όμορφοι», λέει πριν ρωτήσει αν είναι τα παιδιά της.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και να μειώσει το καθημερινό κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης όπως τα ψώνια και η βενζίνη για τους Αμερικανούς, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος επισκέφθηκε το τοπικό κατάστημα και πήρε στο σπίτι του μια μεγάλη σακούλα ποπ κορν ενόψει της συγκέντρωσής του στην Ιντιάνα αργότερα την ίδια ημέρα.

Tags
Back to top button