Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φωτιά σε υποσταθμό - Καθυστερήσεις δρομολογίων από και προς Κιάτο και αεροδρόμιο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενημερώνει τους επιβάτες της, για καθυστερήσεις και πιθανόν και ματαιώσεις ορισμένων δρομολογίων από και προς Κιάτο και από και προς αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την εταιρεία, σε υποσταθμό του ΟΣΕ νότια του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα τη διακοπή ρεύματος και την απώλεια ηλεκτροδότησης.

Βρίσκεται σε εξέλιξη αντικατάσταση του ηλεκτροκινούμενου τροχαίου υλικού από ντιζελοκίνητο για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Tags
Back to top button