Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Απορριματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε νεαρή γυναίκα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα με θύμα την Κατερίνα Φουσιάνη εξελίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο Χαϊδάρι, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου την παρέσυρε. Η είδηση του αδόκητου θανάτου της 39χρονης καλλονής έχει σοκάρει γνωστούς και συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Χαϊδαρίου που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε την 39χρονη η οποία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η Κατερίνα υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα την επόμενη ημέρα. Φως στα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα αναμένεται να δώσει η προανάκριση του τμήματος της Τροχαίας Περιστερίου, ενώ ΕΔΕ αναμένεται να διεξάγει και ο Δήμος.

Η Κατερίνα Φουσιάνη είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή τηςΣύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ο 50χρονος οδηγός είχε μεγάλη εμπειρία και δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα στο παρελθόν. Στον Δήμο εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια.

Tags
Back to top button