Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα ξεδιπλώσουν την υπόθεση

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα προσδιορίσουν επακριβώς τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μέσα σε τούνελ στην περιοχή Καρμπουνάρι στο Λουτράκι.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου – Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, ενώ, όπως πρόσθεσε, «ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας των εργαστηρίων».

Σχετικά με τα πρώτα στοιχεία από την μακροσκοπική εξέταση, ο Νίκος Κωτακίδης είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «έχουμε στοιχεία ασφυκτικού θανάτου, τα οποία, όμως, θα αποδειχθούν μετά την διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς και από τα στοιχεία της προανάκρισης». Επίσης, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι «δεν είδα κακώσεις, οι οποίες μπορεί να προβληματίσουν».

Tags
Back to top button