Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Πάτρα! Σε σοκ ο οδηγός που σκότωσε το αγοράκι: «Πήγα να φυλάξω το ένα και χτύπησα το άλλο»

Τραγωδία την Τετάρτη στην Παραλία Πατρών. Ένα, μικρό παιδί μόλις 5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Ο μικρός μαζί με τον 7χρονο ξάδελφό του κι άλλα δυο γειτονόπουλα, περπατούσαν στο δρόμο πηγαίνοντας στο γειτονικό μίνι μάρκετ. Σε μια στιγμή απροσεξίας το 5χρονο αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ που εκινείτο στο ρεύμα ανόδου.

Το παιδάκι βρέθηκε να αιμορραγεί δίπλα σε ένα σταθμευμένο όχημα. Στο σημείο έσπευσε ιδιώτης γιατρός που διατηρεί ιατρείο στο σημείο αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Η αιμορραγία ήταν μεγάλη. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σοκαρισμένος ο οδηγός παρέμενε στο σημείο και μονολογούσε … «πήγα να φυλάξω το ένα και χτύπησα το άλλο».

Οι σκηνές λίγο μετά το δυστύχημα ήταν κάτι παραπάνω από τραγικές. Οι γονείς του 5χρονου, σπάραξαν στη θέα του τροχαίου και λίγο αργότερα στο Καραμανδάνειο όταν κλήθηκαν να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.

Η οικογένεια που μένει χρόνια στην περιοχή έχει ένα ακομη κοριτσάκι.

πηγή: thebest

Tags
Back to top button