Σε απόλυτη τραγωδία εξελίχθηκε η Κυριακάτικη εξόρμησή του για υποβρύχιο ψάρεμα για έναν 26χρονο ψαροντουφεκά στην Κάλυμνο.
Οι φίλοι του που τον συντρόφευαν στο ψάρεμα αντιλήφθηκαν ότι αργεί να αναδυθεί από την τελευταία του κατάδυση και βάλθηκαν να τον αναζητήσουν.
Όταν τον βρήκαν, τον έβγαλαν από το νερό και τον μετέφεραν στο λιμάνι του Μελιτσάχα, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άμεσα κατέφτασε στο σημείο και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλύμνου, λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιούνη.
Εκεί, και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού για την ανάνηψη του 26χρονου νεαρού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το λιμεναρχείο Καλύμνου διενεργεί έρευνα και προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του νεαρού άντρα.