Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Χανιά: 40χρονος έπεσε από μπαλκόνι νοσοκομείου και σκοτώθηκε

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 40χρονος άνδρας, πέφτοντας το πρωί της Παρασκευής (5/6) στο κενό από όροφο του Νοσοκομείου Χανίων.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, πρόκειται για Χανιώτη, ο οποίος δεν ήταν νοσηλευόμενος και φέρεται να μετέβη σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο με συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο φέρεται να έτρεξε, να ανέβηκε γρήγορα τις σκάλες φτάνοντας στον 4ο ή 5ο όροφο, πηδώντας στη συνέχεια στο κενό.

Στο Νοσοκομείο έχει σπεύσει η Αστυνομία ενώ επικρατεί αναστάτωση.

Tags
Back to top button