Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραγωδία: 12χρονος αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε η καραντίνα

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ένα 12χρονο παιδί αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος που προκάλεσε η απομόνωση της καραντίνας λόγω πανδημίας.

Ο 12χρονος Χέιντεν Χάνσταμπλ προχώρησε από το Τέξας κρεμάστηκε τρεις ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Σύμφωνα με τον 42χρονο πατέρα του, Μπραντ, το αγόρι ένιωθε «λυπημένο και μόνο λόγω του lockdown», μην μπορώντας να διαχειριστεί την απομόνωση και την κατάθλιψη που προκάλεσε η καραντίνα. 

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Απριλίου του 2020, ωστόσο αποκαλύφθηκε μόλις χθες. Όπως αναφέρει η New York Post, τον Χέιντεν βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του η οκτάχρονη αδερφή του.

Νέα έντυπα μετακίνησης από τη Δευτέρα: Τι αλλάζει για τους εργαζομένους

«Ο κορονοϊός σκότωσε τον γιο μου. Πιστεύω ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα αν δεν είχε υπάρξει η απομόνωση που επέβαλε ο κοροναϊός, που τον απομάκρυνε από τους φίλους του. Δεν είχα αντιληφθεί ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί που τον αγαπούσαν φίλοι και συγγενείς» δήλωσε ο τραγικός πατέρας.

Μιλώντας για την αποφράδα εκείνη ημέρα ο πατέρας του Χέιντεν είπε ότι η ημέρα είχε ξεκινήσει τέλεια. «Του είχα δώσει ένα φιλί και τον αγκάλιασα αφού είχε βοηθήσει τον παππού του να φτιάξουν μια βλάβη. Όταν έφυγε ο πατέρας μου μείναμε εγώ, ο Χέιντεν και η αδερφή του στο σπίτι. Ο Χέιντεν ανέβηκε στο δωμάτιό του και μετά από λίγο ήρθε τρέχοντας η αδερφή του και μου είπε ότι κρεμάστηκε».

«Του έκανα μαλάξεις αλλά δεν μπορούσα να τον σώσω. Βίωσα κάτι τρομακτικό εκείνη την ημέρα και δεν εύχομαι σε κανέναν να το ζήσει. Έχω ακόμα εφιάλτες» είπε ο τραγικός πατέρας.

Tags
Back to top button