Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους πιάσανε στον ύπνο στη Δράμα! Κάνανε λιτανεία εν μεσω χιονιά και δαιμονίστηκε το αθηναϊκοκεντρικό κράτος…

Την ώρα που οι επιδημιολογικοί αριθμοί εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊού και των μεταλλαγμένων στελεχών του εξακολουθούν να προβληματίζουν την κυβέρνηση και την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων λοιμωξιολόγων, στη Νέα Αμισό Δράμας πιστοί με την προτροπή του εφημέριου του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησαν λιτανεία στους δρόμους του χωριού χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν χθες στη σελίδα του χωριού στο Facebook και αποτέλεσαν μεταξύ των μελών το «κόκκινο πανί», καθώς οι διαφωνίες και τα προσβλητικά σχόλια που αναρτήθηκαν ανάγκασαν τους διαχειριστές λίγη ώρα αργότερα να τις κατεβάσουν.

litaneia

https://romioitispolis.gr/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%bd/


 

Όπως ανέφερε στο protothema.gr κάτοικος του χωριού η λιτανεία πραγματοποιήθηκε παρά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι χθες το πρωί στους δρόμους γύρω από την εκκλησία, με τους πιστούς να συμπεριφέρονται λες και δεν συμβαίνει το παραμικρό, καθώς δεν φορούσαν μάσκες και δεν κρατούσαν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Ακόμα και κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο εσωτερικό της εκκλησίας ο αριθμός των πιστών φαίνεται να ξεπέρασε τον προβλεπόμενο που έχει επιβληθεί, καθώς σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό παντού υπήρχε κόσμος.

Σε επικοινωνία του protothema.gr με την Μητρόπολη Δράμας ο πρωτοσύγκελος της μητρόπολης θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας πως: «Ο κόσμος που παραβρέθηκε δεν ήταν ούτε λιγότερος ούτε περισσότερος από εκείνους που μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς».







Tags
Back to top button