Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τους έκοψαν την... όρεξη: Μπλόκο σε τουρίστες που σχεδίαζαν «απόδραση» από το Λονδίνο στις Κάννες

Μπλόκο σε μια ομάδα 10 επίδοξων παραθεριστών, οι οποίοι νοίκιασαν ιδιωτικό τζετ για να «αποδράσουν» από το Λονδίνο στις ηλιόλουστες ακτές της γαλλικής Ριβιέρας εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού, έβαλε η αστυνομία της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αεροδρόμιο στη Μασσαλία.

Η ομάδα των τουριστών από την Κροατία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία προγραμμάτισε να περάσει λίγες μέρες στη γαλλική Ριβιέρα παρά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε «lockdown» από τις 17 Μαρτίου. Η πτήση τους έφθασε το περασμένο Σάββατο.

Η ομάδα των επτά ανδρών ηλικίας μεταξύ 24 και 50 ετών και των τριών γυναικών ηλικίας μεταξύ 24 και 27 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ως επικεφαλής υπήκοο Κροατίας που εργάζεται στον τομέα real estate, ο οποίος όχι μόνο νοίκιασε ιδιωτικό τζετ για να εγκαταλείψει το Λονδίνο, αλλά επίσης «έκλεισε» μια πολυτελή βίλα στις Κάννες, όπου οι ταξιδιώτες θα έφταναν με ελικόπτερα.

«Ερχόντουσαν για διακοπές στις Κάννες και τους περίμεναν τρία ελικόπτερα» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της συνοριακής αστυνομίας του Μαρινιάν.

«Τους ενημερώσαμε ότι δεν τους επιτρέπεται να εισέλθουν στην εθνική επικράτεια και έφυγαν τέσσερις ώρες αργότερα» συνέχισε ο ίδιος.

Δεδομένων των εκτεταμένων ταξιδιωτικών περιορισμών σε ολόκληρο τον κόσμο, όποιος φτάνει σε γαλλικό αεροδρόμιο υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο, οπότε το σχέδιο φαίνεται πως ήταν καταδικασμένο να αποτύχει εξ αρχής.

Tags
Back to top button