Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Τουρκικός πληθυσμός στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα»: Για... παραβίαση δικαιωμάτων μιλά ο Φιντάν (βίντεο)

Μετά τη δημοσίευση των χαρτών του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού που περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο, η Τουρκία προφανώς επιθυμεί να κρατά επίκαιρο το θέμα της υποτιθέμενης μειονότητας σε Θράκη αλλά και... Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anatolu, ο Χακάν Φιντάν «θα θέσει τις παραβιάσεις δικαιωμάτων του τουρκικού πληθυσμού στα Δωδεκάνησα» στον οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Με οικοδεσπότη τον Τ/Υπουργό Εξωτερικών Hakan Fidan, η 51η Σύνοδος του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 21-22 Ιουνίου με θέμα «Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας σε έναν κόσμο που αλλάζει».

Ο Φιντάν αναμένεται να επαναλάβει το κάλεσμά του προς όλες τις μουσουλμανικές χώρες να υποστηρίξουν τα φυσικά δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και να καθιερώσουν άμεσες επαφές μαζί τους. Αναμένεται επίσης να τονίσει τη σημασία των προσπαθειών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας για την αντιμετώπιση πρακτικών που παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες της 'Τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας' στη 'Δυτική Θράκη' και του 'τουρκικού πληθυσμού' στα νησιά των Δωδεκανήσων της Ελλάδας».

 

Tags
Back to top button