Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρκική μαφία στην Ελλάδα: Εκτελέσεις, Γκρίζοι Λύκοι και αλβανικές συμμαχίες

Η πρόσφατη σύλληψη στη Θράκη δύο Τούρκων «τουριστών» που έκαναν βόλτες έχοντας 25 «καθαρά» πιστόλια στον ταξιδιωτικό τους σάκο, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Τουρκική πρόκληση σε Δένδια και Γάλλους – Περιμένουν την απάντηση της ΕΕ

Ήταν απλώς άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της πλήρους άλωσης της Ελλάδας από την τουρκική μαφία. Η χώρα μας, που κάποτε ήταν απλώς ένας διαμετακομιστικός σταθμός για τις δουλειές τους (βλέπε διακίνηση μεταναστών και ηρωίνης), έχει πλέον μετατραπεί σε κανονικό πεδίο μάχης και πολυτελές καταφύγιο για τους βαρόνους της γειτονικής χώρας.

Η στροφή προς το σκληρό, αιματηρό έγκλημα δεν είναι τυχαία. Όπως «καρφώνουν» οι εκθέσεις (από το Nordic Monitor μέχρι την ίδια την ΕΥΠ), μετά το 2016 και τις μαζικές εκκαθαρίσεις του Ερντογάν, το κενό ασφαλείας γέμισε από αδίστακτες υπερεθνικιστικές συμμορίες που κάνουν τα «στραβά μάτια» ή και συνεργάζονται ανοιχτά με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας για γεωπολιτικούς σκοπούς.

Η λίστα του αίματος στην Ελλάδα μιλάει από μόνη της, με 11 επίσημες δολοφονίες Τούρκων σε μόλις 2,5 χρόνια:

Στη ΓΑΔΑ ο 37χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς

  • Σεπτέμβριος 2023: Το απόλυτο μακελειό στην Αρτέμιδα με 6 νεκρά μέλη της διαβόητης συμμορίας «Daltons», γαζωμένα με πάνω από 60 σφαίρες και χαριστικές βολές.

  • Φεβρουάριος 2024: Σύλληψη εκτελεστών σε πολυτελή βίλα-κρησφύγετο στα Χανιά.

  • Μάιος 2024: Πιστολίδι μέρα μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά (ένας νεκρός).

  • Δεκέμβριος 2024: Καρτέρι θανάτου με μοτοσικλέτες και διπλή δολοφονία στη Γλυφάδα.

Το θράσος τους, μάλιστα, δεν έχει όρια: Τον Μάιο του 2025, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον οχήματος της ΕΥΠ, αποδεικνύοντας ότι γράφουν τις ελληνικές κρατικές δομές στα παλιά τους τα παπούτσια.

Γκρίζοι Λύκοι, ανήλικοι εκτελεστές και το «ντιλ» με τους Αλβανούς

Οι παραδοσιακές συμμορίες ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον μιλάμε για «στρατιωτικά οργανωμένους» πυρήνες. Οι περίφημοι «Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν και τα υπόλοιπα συνδικάτα του εγκλήματος φέρονται να έχουν άμεση διασύνδεση με το τουρκικό «βαθύ κράτος» και τους Γκρίζους Λύκους. Εισάγουν αδίστακτες πρακτικές, επιστρατεύοντας μέχρι και ανήλικους ως αναλώσιμους εκτελεστές για τα διεθνή συμβόλαια θανάτου.

Η τροφοδοσία τους σε «σιδερικά» περνάει ανενόχλητη από τον Έβρο και τη Θράκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «ψαριά» τον Οκτώβριο του 2025 στο Σουφλί, όπου εντοπίστηκε οπλοστάσιο με 147 ολοκαίνουργια πιστόλια (Glock και CZ) και 190 γεμιστήρες, έτοιμα να εξοπλίσουν τους πυρήνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η Europol χτυπάει καμπανάκι, δείχνοντας την Τουρκία ως κέντρο «δομικής διαφθοράς» και διανομής όπλων.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ίδρυση νέου προπτυχιακού για «Σπουδές Φύλου»

Το κερασάκι στην τούρτα που κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να χάνει τον ύπνο της; Οι αξιωματικοί βλέπουν να στήνεται μπροστά στα μάτια τους ένα «εκρηκτικό κοκτέιλ». Οι πάνοπλες τουρκικές ομάδες έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν στενή συνεργασία με τις αλβανικές συμμορίες που ελέγχουν ήδη τις πιάτσες στην Ελλάδα. Ένα πολυπολιτισμικό «πάντρεμα» του υποκόσμου που υπόσχεται να πνίξει τους δρόμους της χώρας στο αίμα, όσο οι αρμόδιοι απλώς... καταγράφουν.

Tags
Back to top button