Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία - Σοϊλού: "Γραμμένες" τις έχουν τις αντιδράσεις όλων για τους 10 πρέσβεις

Το ζήτημα με τους δέκα πρεσβευτές συνεχίζει να απασχολεί την Τουρκία. Προς αναζήτηση «φόρμουλας» ώστε να πέσουν οι τόνοι της τουρκικής κυβέρνησης όσον αφορά τον χαρακτηρισμό των δέκα πρεσβευτών που χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητοι στην χώρα, βρίσκεται το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Τζουμχουριέτ σε άρθρο της με τίτλο « Η διπλωματία του ενός» , οι αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών, μελετούν προσεκτικά το πώς πρέπει να χειριστούν το θέμα.

Σε αδιέξοδο η Τουρκία, Ελλάδα και Αίγυπτος ετοιμάζουν...αεροπορικές εκπλήξεις

Η σχετική εντολή Ερντογάν δεν έχει εκτελεστεί ακόμη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης μάλιστα να αναφέρει χθες 24/10 πως δεν είναι σίγουρο το ότι όντως θα εκτελεστεί δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα το συζητήσουμε».

Οι δηλώσεις Σοϊλού

Την ίδια ώρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Σουλειμάν Σοϊλού αναφερόμενος στο ζήτημα των δέκα πρεσβευτών δήλωσε πως οι χώρες τους μπορούν να έρθουν όλες μαζί εναντίον της Τουρκίας.

«Σύντομα θα δείτε ο λόγος της Τουρκίας να μετρά σε όλον τον κόσμο. Δεν φοβόμαστε. Εμείς μόλις τώρα ξεκινήσαμε», είπε συγκεκριμένα. 

 

Tags
Back to top button