Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Νέο ρεκόρ με πάνω από 110.000 νέα κρούσματα

Στα τέλη Δεκεμβρίου οι νέες μολύνσεις κυμαίνονταν γύρω στις 20.000 ημερησίως, όμως έκτοτε έχουν αυξηθεί, κυρίως λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον, σημειώνει το Reuters.

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους άλλοι 217 ασθενείς και ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τις 87.000, με βάση τα επίσημα στοιχεία.

Παράλληλα, το επιστημονικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε ότι το αντιιικό χάπι μολνουπιραβίρη θα χορηγείται από την επόμενη εβδομάδα σε ασθενείς άνω των 65 ετών ή σε όσους πάσχουν από χρόνια νοσήματα.

Σύμφωνα με το συμβούλιο, φαίνεται πως σχεδόν όλες οι νέες μολύνσεις οφείλονται στην Όμικρον, αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η πληρότητα στις μονάδες εντατικής θεραπείας ανέρχεται στο 68,7% σε όλη τη χώρα και οι ειδικοί εκτιμούν ότι το νέο αυτό κύμα της πανδημίας δεν θα επιβαρύνει σημαντικά τα νοσοκομεία.

Tags
Back to top button