Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Ματαιώθηκε η εκδήλωση για την «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»

Ακυρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση για την «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας» στην Τουρκία, λόγω των έντονων αντιδράσεων στη χὠρα.

Την εκδήλωση την οποία είχαν διοργανώσει τα πανεπιστήμια της Άγκυρας, της Κωνσταντινούπολης και της Θράκης με την συμπαράσταση της πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα, θα γινόταν αναφορά στον Γιώργο Σεφέρη, όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης στην kathimerini.gr.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι όμως το πανεπιστήμιο της Άγκυρας με ανακοίνωση του ανακοίνωσε την ακύρωση της.

Είχαν προηγηθεί αντιδράσεις στο twitter και σε διάφορα τουρκικά μέσα ενημέρωσης όπως η Yeni Akit και η Dirilis Postasi που ανέφεραν πως «την ώρα που οι Έλληνες καταπιέζουν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και προσπαθούν να τους εξαφανίσουν, κάποιοι διοργανώνουν “Ημέρες Ελληνικής Γλώσσας”».

To Πανεπιστήμιο της Άγκυρας με ανακοίνωση του αναφέρει πως «η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας που είχε προγραμματστεί στα πλαίσια επιστημονικής δραστηριότητας, ακυρώθηκε επειδή δημιουργήθηκε μια λανθασμένη εντύπωση στον σκοπό της». 

Tags
Back to top button