Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Ισόβια σε 92 άτομα για το πραξικόπημα του 2016

Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη 92 κατηγορουμένους, μεταξύ των οποίων πρώην υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί, για τους ρόλους τους στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, μετέδωσε το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ποινές ισοβίων χωρίς αναστολή επιβλήθηκαν σε 12 κατηγορουμένους, ανάμεσα στους οποίους πρώην επικεφαλής διευθύνσεων του στρατού ξηράς, μετέδωσε το Anadolu.

Τον περασμένο μήνα δικαστήριο είχε επιβάλει χωριστές ποινές φυλάκισης σε επικεφαλής της απόπειρας πραξικοπήματος, για την οποία η Άγκυρα κατηγορεί τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος έχει την έδρα του στις ΗΠΑ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί πως είχε οποιονδήποτε ρόλο.

Περίπου 292.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί για φερόμενες σχέσεις τους με τον Γκιουλέν και 100.000 εξ αυτών παραμένουν προφυλακισμένοι για να δικασθούν, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με το Anadolu.

Περίπου 150.000 δημόσιοι λειτουργοί έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Δικαστήρια έχουν επιβάλει 2.500 καταδίκες σε ισόβια και το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως 20.833 άτομα έχουν εκδιωχθεί από τις ένοπλες δυνάμεις.

Tags
Back to top button