Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τουρκία: Αστυνομικός χτυπά με το κράνος διερχόμενο με μηχανάκι! (βίντεο)

Φάκελος Τουρκία • 04/05/2021 - 12:04
Τουρκία: Αστυνομικός χτυπά με το κράνος διερχόμενο με μηχανάκι! (βίντεο)

«Πολιτισμός»

Προφανώς η τουρκική τροχαία, ενίοτε επιλέγει μία νέα πιο πατροπαράδοτη ( ) πολιτική προσέγγισης των πολιτών που σταματάνε για έλεγχο….

Έτσι στο παρακάτω βίντεο και συγκεκριμένα στο τέταρτο δευτερόλεπτο βλέπουμε αστυνομικό της Τροχαίας να κάνει νόημα σε μοτοσικλετιστή να σταματήσει και ενώ περνάει από μπροστά του τον χτυπά με το κράνος στο κεφάλι !!!

Ακολούθως ο πολίτης ακούγεται να του λέει ότι θα του κάνει μήνυση, ενώ ο άλλος αστυνομικός του λέει πως “Καταρχήν δεν έχεις δικαίωμα να μας βιντεοσκοπείς”

Tags
Back to top button