Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουλάχιστον 13 άμαχοι νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες στο πακιστανικό Κασμίρ

Τουλάχιστον 13 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στο πακιστανικό Κασμίρ μέσα σε 12 ώρες μέχρι σήμερα μεσημέρι Σαββάτου σύμφωνα με την τοπική αρχή αντιμετώπισης καταστροφών.

Η Ινδία και το Πακιστάν αντάλλαξαν πυρά, μετά την ανάληψη στρατιωτικής δράσης του Πακιστάν κατά της Ινδίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης, στην περιοχή, ανακοίνωσε η ίδια αρχή.

Οι εντάσεις μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν που διοικούν τμήματα του Κασμίρ έχουν κλιμακωθεί, μετά από την κίνηση της Ινδίας να πλήξει “τρομοκρατικές υποδομές” στο Πακιστάν την Τετάρτη.

Tags
Back to top button