Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Τούρκος αναλυτής: Το ατύχημα του Ever Given δεν ήταν ατύχημα- Ήταν αποτέλεσμα μυστικής επιχείρησης της Τουρκίας

Τον πραγματικό λόγο, τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται ο ίδιος,  για το ατύχημα του πλοίου κοντέινερ Ever Given στο Σουέζ δίνει ο Τούρκος δημοσιογράφος Kaan Sariaydin, η τουρκική έκδοση της Sorcha Faal  για πολλούς.

το ατύχημα με το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ ήταν αποτέλεσμα μιας κοινής επιχείρησης της Τουρκίας, του Κατάρ, της Αιγύπτου και του… Ισραήλ, με στόχο τον εκτροχιασμό των σχεδίων των μεγάλων καπιταλιστικών δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, σχέδια που έχουν ως στόχο την κλιματική αλλαγή.

Ο Sariaydin τα «ανακατεύει» όλα στην υπόθεση του Ever Given: Κλιματική αλλαγή, κορωνοϊό, Μπιλ Γκέιτς, δίκτυα 5G και η λίστα δεν έχει τέλος.

Οι χώρες που ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, υποτίθεται ότι οργάνωσαν μια μυστική επιχείρηση έτσι ώστε το εμπορικό σκάφος να ακινητοποιηθεί μπλοκάροντας το Σουέζ.

Ο λόγος ότι το σκάφος μετέφερε κάποια «τεχνολογικά όπλα» τα οποία σε συνδυασμό με το δίκτυο 5G θα κλιμάκωναν περαιτέρω το φαινόμενο της  κλιματικής αλλαγής, κάτι που είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, στην ατζέντα των μεγάλων δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.

Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος ο κορωνοϊός ήταν το πρώτο κτύπημα των  μεγάλων δυνάμεων και το δεύτερο αναμένεται να είναι κλιματική αλλαγή. Όπως «εξηγεί» το μυστικό φορτίο του Ever Given εξαφανίστηκε, από τη μυστική αυτή επιχείρηση, ή καταστράφηκε κάτι που αποτέλεσε μεγάλο κτύπημα κατά της παγκοσμιοποίησης  καθώς αυτό ήταν αποτέλεσμα έρευνάς τουλάχιστον 30 ετών.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.


Tags
Back to top button