Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

“Τούμπαρε” στην Αθήνα πολυτελές σκάφος Σαουδάραβα

Δύσκολοι καιροί για Σαουδάραβες... Έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους... Όχι με τον κορωνοϊό. Το 230ft Nourah του Riyad είναι ένα σκάφος που περισσεύει η πολυτέλεια. Η αξία του αγγίζει τις 65 εκατομμύρια βρετανικές λίρες και ανήκει στον εικονιζόμενο Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Αυτό λοιπόν το...καραβάκι έχει ανατραπεί. Το Nourah του Ριάντ, 230 πόδια, με11 καμπίνες για μέχρι 18 άτομα - συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας και της αίθουσας VIP “τούμπαρε” και η τούμπα ήρθε στην Αθήνα!

Το 1415 τόνων σκάφος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Turki bin Mohamed bin Fahd Al Saud, το οποίο διαθέτει ακόμη τζακούζι στο κατάστρωμα και κινηματογράφο επί του σκάφους κατέληξε να βυθίζεται εν μέρει μετά από ένα ατύχημα στην Αθήνα, που συνέβη όταν απομακρύνθηκε από το νερό για να εκτελεστεί κάποια εργασία. Άρχισε να παίρνει κλίση σε γωνία 45 μοιρών, με το νερό να λυγίζει στα καταστρώματα. Σύμφωνα με την Superyacht News, δεν πιστεύεται ότι υπήρξαν τραυματισμοί ή οποιαδήποτε θαλάσσια ρύπανση που προκλήθηκε από το ατύχημα στις 8 Μαρτίου.

Αλλά μην ανησυχείτε για τον δόλιο τον πρίγκιπα, καθώς ο εμπειρογνώμονας Neil Padley δήλωσε : «Ασφαλισμένο ήταν, έτσι θα πάρει ένα άλλο. Πιθανότατα μεγαλύτερο»...Το γιοτ κατασκευάστηκε από την Yachtley στην Τουρκία το 2008 και σχεδιάστηκε από τον Donald Starkey.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Triangle

Tags
Back to top button