Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον λήστεψαν και τον σκότωσαν στο ξύλο – Αποκαλύψεις φρίκης για το φοβερό έγκλημα!

Η άγρια ληστεία στην Πάτρα ήταν μόνο η αρχή. Οι δράστες βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο και αμέσως μετά σκότωσαν στο ξύλο το θύμα τους. Στα χέρια της αστυνομίας το πρόσωπο που θεωρείται κλειδί…

Για εμπλοκή σε υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας που είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2010 στην Πάτρα, συνελήφθη ένας 39χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται επίσης και για υπόθεση ληστείας που είχε γίνει το 2016 στην Λάρισα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου του 2010, τρία άτομα ανέμεναν σε πυλωτή σπιτιού στην Πάτρα έναν 53χρονο και στη συνέχεια τον οδήγησαν με τη βία στο εσωτερικό του σπιτιού του, απ΄ όπου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, τα τρία άτομα μετέφεραν τον 53χρονο σε αγρόκτημα δίπλα από το σπίτι του, όπου έπειτα από χτυπήματα με οικοδομικά εργαλεία προκλήθηκε ο θάνατός του.

Για την υπόθεση αυτή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, υπέβαλαν συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό στην ανακρίτρια Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 39χρονου, για συμμετοχή του στην υπόθεση.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί το 2017 στη Βουλγαρία, με διεθνές ένταλμα σύλληψης, 36χρονη Βουλγάρα, η οποία, μετά την έκδοσή της στην Ελλάδα, προφυλακίστηκε.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου
Ο 39χρονος συνελήφθη στις 18 Μαΐου, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Κέντρου Επαφής Προμαχώνα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, που είχε γίνει το 2016 στην Λάρισα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, όπου αφού ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για την εμπλοκή στην ληστεία, θα μεταχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Tags
Back to top button