Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Toυρκία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής κουρδικής καταγωγής

Απίστευτη εξέλιξη με πρώην ποδοσφαιριστή με αρκετά αξιόλογη καριέρα. Πρωταθλητής Ευρώπης ως βασικό μέλος της Κ-19 της Γερμανίας το 2008. Έχοντας παίξει στην Bundesliga με την Σεντ Πάουλι το 2010 από άποψη και ιδεολογία.

Ο κουρδικής καταγωγής 31χρονος μεσοεπιθετικός, γνωστός στη Γερμανία για τον ακτιβισμό του κατά του Ταγίπ Ερντογάν, συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς κατηγορείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» σε κύκλωμα που έβγαζε χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις και εκβιασμούς, ενώ τα τουρκικά Μέσα τον συνδέουν με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK ), που η δράση του συχνά καταγγέλλεται ως τρομοκρατική από την κυβέρνηση του Ερντογάν.

Ήδη το 2018, ο Νάκι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν και μέχρι πρόσφατα έπαιζε στη Γ’ Τουρκίας με την Αμεντσπόρ, είχε καταδικαστεί σε 1 χρόνο και έξι μήνες κάθειρξης για «τρομοκρατική προπαγάνδα».

Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ο Νάκι είχε φτάσει μέχρι την Κ-21 της Γερμανίας, όπου είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόνι Κρόος.

Tags
Back to top button