Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το τουρκικό ΥΠΕΞ επιμένει: «Πετάμε νόμιμα στο Αιγαίο»

Το τουρκικό ΥΠΕΞ δια του εκπροσώπου δίνει συνέχεια σε όσα είπε ο Ερντογάν για τις πτήσεις ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο, προκαλώντας την αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ δηλώσε ότι είναι “ασυμβίβαστη με τις σχέσεις καλής γειτονίας η θέση της Αθήνας που χαρακτηρίζει ως απειλή τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που πετούν στο Αιγαίο.

Ο Χάμι Ακσόι, εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών πρόσθεσε ότι “η ελεύθερη χρήση του διεθνούς εναέριου χώρου στο Αιγαίο δεν θα πρέπει να αποτελεί ζήτημα μεταξύ των δύο χωρών.

“Η Ελλάδα, από την άλλη πλευρά, απαιτεί 10 μίλια εναέριου χώρου πέραν των έξι μιλίων των χωρικών υδάτων, σε σαφή αντίθεση με το διεθνές δίκαιο”, πρόσθεσε.

“Το γεγονός ότι η Ελλάδα αντιλαμβάνεται ότι οι πτήσεις της Τουρκίας – οι οποίες είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο – αποτελούν απειλή και τις παρουσιάζει ως παραβιάσεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση συμβατή με την αλληλεγγύη των συμμαχιών και τις σχέσεις καλής γειτονίας”, δήλωσε ο Ακσόι.

Tags
Back to top button