Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Τίμιο Ξύλο και ιερά λείψανα για 7ήμερο προσκύνημα στον Πειραιά

Ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, θα υποδεχθεί για 7ήμερο προσκύνημα, από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και τα ιερά λείψανα των Αγίων Ιωάννου του Προδρόμου και Λουκά του ιατρού, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος

Τα ιερά κειμήλια θα προσκομίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ, Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με συνοδεία πατέρων.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:00 το απόγευμα θα γίνει η υποδοχή των ιερών κειμηλίων στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Γέροντας Νεκτάριος τα πρωινά 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό για εξομολόγηση και σταύρωμα με το Τίμιο Ξύλο. Τα απογεύματα θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό για σταύρωμα και ομιλία στις 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών τις 7 ημέρες αυτές του προσκυνήματος, καθώς και για επικοινωνία με τον Ιερό Ναό, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού 

Tags
Back to top button