Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Το σαρδάμ της Ιβάνκα στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Viral έγινε ένα γλωσσικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, στα αποκαλυπτήρια της πέτρινης πινακίδας έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Η Ιβάνκα σε μία μόλις πρόταση κατάφερε να κάνει σαρδάμ

Ειδικότερα, είπε: «On behalf of the 45th President of the United States of America, we welcome you officially, and for the first time, to the Embassy of the United States, here in Jerusalem, the capital of Israel«.

Δηλαδή: «Εκ μέρους του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σας καλωσορίζουμε επίσημα, και για πρώτη φορά, στην πρεσβεία τω ν Ηνωμένων Πολιτειών, εδώ στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ«.

Όσο για το σαρδάμ, η όμορφη Ιβάνκα, αντί για United States of America, είπε United States ON America. Η ίδια αντιλήθφηκε το λάθος της και φάνηκε -προς στιγμήν- να σαστίζει.

Tags
Back to top button