Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Το περιοδικό National Geographic Traveller «υμνεί» την Ελλάδα - «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ενδοχώρας» (φωτο)

Μια θάλασσα στις αποχρώσεις του μπλε σε ένα κόλπο περιτριγυρισμένο από βράχια... ένα στιγμιότυπο από την Ελλάδα, κοσμεί το πρωτοσέλιδο του τεύχους του Απριλίου της βρετανικής έκδοσης του National Geographic Traveller.

Την ώρα που ο κόσμος δίνει μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού, οι ταξιδιώτες κάνουν όνειρα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο, θάλασσα, εξερεύνηση νέων τόπων και γαστρονομικές ανακαλύψεις. Στη Βρετανία, φαίνεται πως οι ταξιδιώτες ονειρεύονται την Ελλάδα, όπως δείχνουν στοιχεία, καθώς οι αναζητήσεις για την χώρα μας αυξήθηκαν στο 96%.

National Geographic Traveller: «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ενδοχώρας»

Η βρετανική έκδοση του National Geographic Traveller, λοιπόν, έχει ελληνικό άρωμα, «έναν προορισμό που βρίσκεται στο μυαλό πολλών ταξιδιωτών», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

«Από τις λίμνες και την αμπελουργική περιοχή της Μακεδονίας μέχρι τα οχυρωμένα κάστρα και τις γραφικές χερσονήσους της Πελοποννήσου, εξερευνούμε τις ιστορίες, τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτή αποτελεί την πολιτιστική πυξίδα της χώρας, γύρω από την οποία περιστρέφονται τα 6.000 νησιά του έθνους: τόπος με εξαιρετικής ομορφιάς αρχαιολογικούς χώρους, πεζοπορίας, με πλούσια άγρια ζωή, ηλιόλουστες ακτές αλλά και τις ζωντανές πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης», σημειώνει, μεταξύ άλλων.


 

Tags
Back to top button