Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Tο όχημα που θα μεταφέρει το φέρετρό του Πρίγκιπα Φίλιπποu

Σε στενό κύκλο και φυσικά υπό αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο θα τελεστεί η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, στις 17 Απριλίου - Το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου θα μεταφερθεί  σε ένα Land Rover που βοήθησε ο ίδιος να σχεδιαστεί.

  Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν γνωστός για τις δεξιότητές του και το διαρκές ενδιαφέρον του για το σχεδιασμό και τη μηχανική.

Επίσης ήταν λάτρης της Land Rover.

Η ανάρτηση της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Το όχημα που στο παρελθόν ο ίδιος είχε βοηθήσει στον σχεδιασμό του, γνωστό ως "Duke's Defender 130 Gun Bus" θα περάσει αργά μέσα από το Κάστρο του Windsor πριν από την κηδεία του δούκα το Σάββατο στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μεταφέροντας το φέρετρο του Πρίγκιπα.

 

To Duke's Defender 130 Gun Bus θα μεταφέρει το φέρετρο

Αμέσως πίσω από το Land Rover, θα βρίσκεται πεζός ο πρίγκιπας της Ουαλίας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, πιθανότατα τα άλλα παιδιά του δούκα και μερικά από τα εγγόνια του.

To Duke's Defender 130 Gun Bus θα μεταφέρει το φέρετρο

Γιατί o πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν θα παραστεί στην κηδεία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, έκανε γνωστό ότι δεν θα παραστεί στην κηδεία, αλλά θα δώσει τη θέση του σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση Τζόνσον κυκλοφόρησε αφότου το παλάτι αποκάλυψε ότι μόνο 30 άτομα θα παραστούν στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

 

The Sun
«Ως αποτέλεσμα των κανόνων για τον κορoνοϊό, μόνο 30 άνθρωποι θα παρεβρεθούν στην κηδεία», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ο πρωθυπουργός θέλει να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το καλό της βασιλικής οικογένειας τη δεδομένη χρονική στιγμή και να επιτρέψει σε όσα περισσότερα μέλη γίνεται να βρεθούν στην κηδεία, το Σάββατο», επεσήμανε, ακόμη, ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η πρώτη δήλωση του Πρίγκιπα Κάρολου

Εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια του πατέρα του, ο Πρίγκιπας Κάρολος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Πρίγκιπας Φίλιππος είχε «δώσει την πιο αξιοσημείωτη και αφοσιωμένη υπηρεσία στη Βασίλισσα, τη Βασιλική Οικογένεια, τη χώρα και το Ηνωμένο Βασίλειο». Σύμφωνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο, ο πατέρας του ήταν «πολύ αγαπητός και σεβαστικός χαρακτήρας».

Στη συνέχεια, ο Πρίγκιπας Κάρολος είπε πως όλη η Βασιλική Οικογένεια αισθάνεται βαθιά συγκινημένη από το πλήθος των ανθρώπων από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και όλο τον κόσμο που «μοιράστηκαν την απώλεια και τη λύπη μας».

«Ο αγαπητός μου μπαμπάς ήταν πολύ ξεχωριστό άτομο. Θα είχε εκπλαγεί από την αντίδραση και τα συγκινητικά μηνύματα που έχουν σταλεί για αυτόν», σχολίασε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη στήριξη σε αυτή την ιδιαίτερα λυπηρή στιγμή».

Η δήλωση του Πρίγκιπα Κάρολου

 

Tags
Back to top button