Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ισραήλ πραγματοποίησε νυκτερινή αεροπορική επίθεση κατά Συριακής βάσης στη Δαμασκό

Το Ισραήλ  διεξήγαγε νυχτερινή αεροπορική επιδρομή κατά στρατιωτικής βάσης στη Δαμασκό , στην οποία υπήρχαν τμήματα των "Φρουρών της Επανάστασης" του Ιράν.

Αυτή ήταν η δεύτερη παρόμοια επίθεση του Ισραήλ μέσα σε μία εβδομάδα.

Το Ισραήλ θέλει να επιτεθεί στο Ιράν με οποιοδήποτε πρόσχημα, και η Συρία δεν αποτελεί εμπόδιο για αυτό.

Αυτή η τελευταία επίθεση δεν προκάλεσε θύματα, ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματούχους,παρά μόνο ορισμένες υλικές ζημιές στη βάση στο Jabal Mane Heights.

Το Ιράν απειλούσε με αντίποινα για την πρώτη επιδρομή, ενώ δεν σχολίασε τη νέα, αν και είναι σαφές ότι δεν θέλει να ξεκινήσει πόλεμο με τη συμμετοχή των ΗΠΑ έως ότου αποχωρήσει ο Πρόεδρος Τραμπ.

Το Ισραήλ, ως συνήθως δεν σχολίασε καθόλου την επίθεσή του κατά την προσφιλή του τακτική, αφήνοντας τα γεγονότα κάπως, νεφελώδη.

Εκτιμάται ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει παρόμοιες ενέργειες σε βάρος Ιρανικών στόχων στη Συρία, ενώ το Ιράν αναμένεται να μην αντιδράσει σχεδόν καθόλου έως ελάχιστα, αφού όπως προαναφέραμε το Ιράν δεν επιθυμεί να δώσει την παραμικρή αφορμή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021 στον Πρόεδρο Τράμπ, για να εμπλακεί στρατιωτικά με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Tags
Back to top button