Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ισραήλ δεν έχασε ευκαιρία για αντίποινα! Έπληξε αποθήκες πετρελαίου σε λιμάνι - ορμητήριο των Χούθι της Υεμένης

Το Ισραήλ έπληξε την Κυριακή εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Χοντέιντα, στην Υεμένη, όπως μετέδωσαν ισραηλινά και αραβικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος των ισραηλινών επιθέσεων ήταν αποθήκες πετρελαίου και το λιμάνι της Χοντέιντα δέχθηκαν επίθεση.

Τα μέσα ενημέρωσης της Υεμένης ανέφεραν πάνω από δέκα επιθέσεις στο λιμάνι της Χοντέιντα.

Οι οφειλέτες θα μπλοκαριστούν! "Μπλόκο" στις συναλλαγές όσων χρωστούν μικροποσά σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ


«Η ισραηλινή επίθεση στοχεύει την πόλη Χοντέιντα», ανάρτησαν τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης Al Masirah.


Οι αναφορές για τα ισραηλινά πλήγματα στην Υεμένη έρχονται μία ημέρα μετά την αναχαίτιση από τις ισραηλινές δυνάμεις πυραύλου που εκτοξεύθηκε από την πυραύλου που εκτόξευσαν οι Χούθι.

Η πυραυλική επίθεση του Σαββάτου προκάλεσε συνεγερμό σε όλο το κεντρικό Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του Τελ Αβίβ. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

 

Tags
Back to top button