Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για βιοτρομοκρατική ενέργεια εναντίον του

”Ο Τραμπ χρησιμοποιεί διαφορετικές στρατηγικές για να πετύχει τον στόχο του, μία από αυτές είναι η βιοτρομοκρατία”, ανέφερε στην εφημερίδα, ”αυτό που συμβαίνει στ0 Ιράν δεν είναι φυσιολογικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου για το infognomonpolitics.gr από το middleeasteye.com

”Αν και οι Ιρανοί είχαν ακολουθήσει σθεναρά τις οδηγίες υγιεινής, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να βασανίζει την χώρα”.

Το Ιρανικό καθεστώς δήλωσε την Τετάρτη πως αναγνωρίσθησαν 1.075 νέα κρούσματα της ασθένειας  μέσα σε 24 ώρες, εκτοξεύοντας τον αριθμό των μολυσμένων σε 10.075.

”Το Ιράν μαστίζεται από τον ιό, ενώ άλλες χώρες της περιοχής με χειρότερες συνθήκες υγιεινής δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα” δήλωσε ο Falahatpisheh.

O Reza Nasri ένας διεθνώς αναγνωρισμένος νομικός και αναλυτής, υποστήριξε πως η κυβέρνηση Τραμπ μέσω εξαπολύει μία νέου είδους εχθρική καμπάνια εναντίον του Ιράν.

”Από τότε που διαγνώσθη το πρώτο κρούσμα του ιού στο Ιράν, αμερικάνοι αξιωματούχοι αναφέρουν διαρκώς πως το Ιράν ψεύδεται για τον αριθμό των κρουσμάτων και τον αριθμό των νεκρών”, ανέφερε στο δίκτυο IRNA.

Μετά την Κίνα και την Ιταλία, το Ιράν είναι η χώρα η οποία έχει χτυπηθεί σκληρότερα από τον ιό, έχοντας 429 επιβεβαιωμένους θανάτους.

Tags
Back to top button