Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το πιο θερμό και ξηρό που έχει βιώσει η Πορτογαλία από το 1931

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το θερμότερο που έχει βιώσει η Πορτογαλία από το 1931, με μέσες θερμοκρασίες 1,55 βαθμούς Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο υπολογισμένο για την περίοδο 1991-2020, ανακοίνωσε σήμερα η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Στη χώρα, που επλήγη από καταστροφικές δασικές πυρκαγιές τον Αύγουστο, το φετινό καλοκαίρι ήταν επίσης το πιο ξηρό από το 1931, με τις βροχοπτώσεις να αντιστοιχούν μόνο στο 24% της κανονικής τιμής μεταξύ 1991 και 2020, ανέφερε το πορτογαλικό ινστιτούτο θάλασσας και ατμόσφαιρας (IPMA) στο κλιματολογικό του δελτίο για το καλοκαίρι του 2025.

Tags
Back to top button