Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το έπιασε τρέμουλο το Βερολίνο-Γερμανός αρχικατάσκοπος: «Η Ρωσία θα γίνει πανίσχυρη μέχρι το 2030-Τότε θα μας χτυπήσει»

Νέες δηλώσεις από Γερμανούς αρχικατασκόπους υποδεικνύουν πως το Βερολίνο ανησυχεί για τον πολλαπλασιασμό της ισχύος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2030.

Πιο αναλυτικά, υψηλόβαθμα στελέχη της γερμανικής υπηρεσίας πληροφορίων είπαν πως η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΝΑΤΟ μέχρι το έτος 2030. 

Πρόσθεσαν πως αυτήν την στιγμή η Μόσχα εντείνει τις προσπάθειές της να διαταράξει τις ουκρανικές παραλαβές δυτικών όπλων μέσω αποστολών δολιοφθοράς.

Τι Ακριβώς Φοβούνται οι Γερμανοί Κατάσκοποι;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα στο παρελθόν η Γερμανία έχει γίνει ο νούμερο ένα ευρωπαϊκός στόχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Ρώσοι κατάσκοποι δρουν εντός της Γερμανίας, ρωσικά drones πετούν πάνω από σημαντικές υποδομές της χώρας, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες του Βερολίνου φοβούνται πως εντός των συνόρων του κράτους υπάρχουν πολλοί Ρώσοι σαμποτέρ.

Γιατί βρίσκεται η Γερμανία στο επίκεντρο της Μόσχας; Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι η συνδρομή της στον εν εξελίξει ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, μιας και η Γερμανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της Ουκρανίας. Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μακροπρόθεσμος στόχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν η αποδυνάμωση της Δύσης, έτσι ώστε η ένοπλη σύρραξη με τον ΝΑΤΟ να γίνει μία «βιώσιμη επιλογή για την Ρωσία».

Όσον αφορά την ισχύ πυρός, το ενεργό προσωπικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό, ο Καλ πιστεύει πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα είναι σε θέση να εξαπολύσουν μία τέτοια επίθεση κατά του ΝΑΤΟ το πολύ μέχρι το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε.

Ο Γερμανός αρχικατάσκοπος μίλησε στο ομοσπονδιακό γερμανικό κοινοβούλιο μαζί με άλλους αρχηγούς υπηρεσιών, όπως τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του γερμανικού υπουργείου άμυνας. 

Ο ίδιος κατονόμασε κάποια περιστατικά, όπως την παρά λίγο ανατίναξη ενός μεταφορικού αεροπλάνου της DHL, ως πιθανές προσπάθειες σαμποτάζ από την ρωσική πλευρά κατά της Γερμανίας.

 

Tags
Back to top button