Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Το Brexit στο μενού του δείπνου των «27» με την Μέι την άλλη εβδομάδα

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι προσκλήθηκε να μιλήσει στους πρωθυπουργούς των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , πριν από το κρίσιμο δείπνο εργασίας που θα έχουν και θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο Brexit.

Η συζήτηση μεταξύ των ηγετών για το Brexit ήταν να διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, όμως τελικά μεταφέρθηκε μια μέρα νωρίτερα, ώστε η Σύνοδος Κορυφής να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό και με θέματα ασφάλειας.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι δείπνο εργασίας επιλέχθηκε για τις 17 Οκτωβρίου, επειδή το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας είναι «πολύ φορτωμένο».

«Μεταφέροντας τη συζήτηση των 27 την προηγουμένη, και με την πιθανότητα συμμετοχής και της Μέι, μένει ανοιχτή η δυνατότητα να συνεχιστεί η συζήτηση και κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον χρειαστεί. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει την Πέμπτη», ανέφεραν η συγκεκριμένες πηγές.

Άλλες πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Μέι «προσκλήθηκε να μιλήσει» στους 27, αν το επιθυμεί και η ίδια, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα πάει σε αυτό το δείπνο.

Tags
Back to top button