Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της κέρδισε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της κέρδισε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην αντιδικία της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα. 

Διαζύγιο "βόμβα"! Χώρισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας-Αιτία η ύπαρξη τρίτου προσώπου


Το πρωην ζευγάρι είχε «ανταλλάξει» αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ρύθμιζε το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα η κ. Κεφαλογιάννη με την αίτησή της φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της τα οποία είχε αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου για ένα έτος.

 

Τώρα, ο πρόεδρος ενώπιον του οποίου συζητήθηκαν χθες, κεκλεισμένων των θυρών οι αντίθετες αιτήσεις του εν διαστάσει ζεύγους, έκανε δεκτό το αίτημα του Μίνωα Μάτσα για συνεπιμέλεια των παιδιών του, απέρριψε όμως το δεύτερο σκέλος της αίτησης του για μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από τη συζυγική εστία.

Από την πλευρά της η υπουργός Τουρισμού φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών αλλά ως προς αυτό το σκέλος η σχετική αίτηση της απερρίφθη. Αντίθετα, φέρεται να έγινε δεκτό το αίτημά της για μετοίκηση του συνθέτη από το κοινό τους σπίτι.
 

Tags
Back to top button