Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Την 4η θέση κατέκτησε στο επί κοντώ του Diamond League στην Ντόχα η Κατερίνα Στεφανίδη

Με άλμα στα 4,74μ. η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη τέταρτη στο δεύτερο Diamond League της σεζόν στη Ντόχα.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης ξεκίνησε μουδιασμένα καθώς πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,50μ. και με την τρίτη τα 4,64μ. Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4,74μ. και ακολούθησαν τρία άκυρα στα 4,84μ. Νικήτρια ήταν η Κέιτι Ναζότ με άλμα στα 4,84μ., επίδοση που έκανε με την πρώτη προσπάθεια. Το ίδιο άλμα, αλλά με την δεύτερη πέρασε η Σάντι Μόρις που ήταν δεύτερη, με την Μπράντσο και την Στεφανίδη να ακολουθούν.

Στα χαμηλά η Στεφανίδη, εκπληκτική Ρόχας με 15,15μ.

Η Βούλα Παπαχρήστου αντίθετα δεν τα πήγε καλά στο τριπλούν. Ξεκίνησε με άκυρο άλμα στην πρώτη της προσπάθεια και συνέχισε με άλμα στα 13,83μ. Το τρίτο της άλμα ήταν άκυρο με αποτέλεσμα να είναι εκτός οκτάδας και να μην ολοκληρώσει τον αγώνα της.

Η Γιουλιμάρ Ρόχας ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική καθώς έκανε άλμα στα 15,15μ., ξεπερνώντας για δεύτερη φορά φέτος τα 15 μέτρα. Πολύ κοντά σε αυτό το όριο ήταν και η Τζαμαϊκανή Ρίκετς η οποία «πέταξε» στα 14,98μ., ενώ η συμπατριώτισσά της Γουίλιαμς με 14,69μ. έκανε την τρίτη καλύτερη επίδοση στον αγώνα. Στο έκτο άλμα που έδινε τη νίκη στο σημερινό Diamond League, η Ρόχας πέρασε ξανά τα 15 μέτρα, κάνοντας άλμα στα 15,11μ.

Tags
Back to top button