Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τίλερσον – Λαβρόφ: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον είπε σήμερα στον Ρώσο ομόλογό του πως θέλει να αξιοποιήσει τις συνομιλίες στη Μόσχα για να καταλάβει γιατί η Ρωσία και η Ουάσινγκτον έχουν μεγάλες διαφορές και να βρει έναν τρόπο να γεφυρώσει τις διαφορές αυτές.

Μιλώντας κατά την έναρξη των συνομιλιών του με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο Τίλερσον είπε πως προσβλέπει σε μια ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση και πως οι γραμμές επικοινωνίας της Ουάσινγκτον με τη Μόσχα θα παραμείνουν πάντα ανοικτές.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε πως είναι σημαντικό να μην επιτραπεί μια επανάληψη των αεροπορικών πληγμάτων των ΗΠΑ στη Συρία.

Ο Λαβρόφ είπε πως τα αεροπορικά πλήγματα που πραγματοποίησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης την περασμένη εβδομάδα ήταν παράνομα.

Πρόσθεσε πως αναμένει ότι θα έχει έντιμες και ειλικρινείς συζητήσεις με τον Τίλερσον για τη δημιουργία ενός μεγάλου συνασπισμού κατά της τρομοκρατίας.

Tags
Back to top button