Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τυφώνας Άιντα: Τουλάχιστον 28 νεκροί - Δραματικές ώρες στη Νέα Υόρκη, ανασύρονται σοροί από υπόγεια σπιτιών

Εξακολουθεί να επελαύνει σαρωτικά ο φονικός τυφώνας Άιντα στις νοτιοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 28 ανθρώπους. Ανάμεσα στα θύματα τριμελής οικογένεια, με ένα παιδί δύο ετών, που βρέθηκαν πνιγμένοι στο υπόγειο του σπιτιού τους, στη Νέα Υόρκη.

Πολλά τα πλημμυρισμένα σπίτια και στο Νιου Τζέρσι, όπου ενώ κόσμος κοιμόταν εκδηλώθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη, ενώ πολλοί εγκλωβίστηκαν και σε πλημμυρισμένους σταθμούς του μετρό.

Οι σκηνές χάους επαναλήφθηκαν και την Πέμπτη, σε πολλές περιοχές. Οκτώ από τα θύματα στη Νέα Υόρκη βρήκαν τραγικό τέλος σε υπόγεια. Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, κατά τις πρωινές ώρες.

Ένας ακόμη άντρας πέθανε στο όχημά του, καθώς οδηγούσε.

Στους 14 ανήλθαν, την ίδια στιγμή, οι θάνατοι στο Νιου Τζέρσι, όταν οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Πέντε πέθαναν σε συγκρότημα κτιρίων, οι τέσσερις από τους οποίους ήταν οικογένεια.

Σκοτώθηκε και 19χρονος στο Μέριλαντ με την υπερχείλιση του ποταμού στην Μοντάνα, εξαιτίας της οποίας καταστράφηκαν σπίτια.

Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν και στην Πενσιλβάνια.

Οι περισσότεροι νεκροί από τον τυφώνα εντοπίστηκαν στη Νέα Υόρκη και όχι στη Λουιζιάνα, από όπου ξεκίνησε η επέλαση.

Φανερή είναι, την ίδια στιγμή, η οργή κατοίκων της Νέας Υόρκης για τον δήμαρχο της πολιτείας Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο οποίος εγκαλείται για ολιγωρία στην ενεργοποίηση μηχανισμών προειδοποίησης.

Οι δραματικές ώρες συνεχίζονται, ενώ η επιχείρηση για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Tags
Back to top button