Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις στα νησιά - Υποχρεωτικά αρνητικό self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών με αποκλειστικό θέμα τον οδικό χάρτη και τα ανοίγματα δραστηριοτήτων που οδηγούν στην άρση του lockdown τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ειδικοί» εισηγούνται: 

- Απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου. 

- Οι μετακινήσεις προς την ηπειρωτική χώρα θα γίνονται με ελεύθερη διέλευση από τα διόδια και απλά θα γίνεται σύσταση για self test. 

- Για τις μετακινήσεις προς τα νησιά η κατεύθυνση είναι είτε να απαιτείται πιστοποιητικό αρνητικού self test, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αν κάποιος έχει ήδη νοσήσει από κορονοϊό να μπορεί να το αποδεικνύει. 

- Για το θέμα του ωραρίου κυκλοφορίας όλα δείχνουν επέκτασή του έως τις 00.30 με την εστίαση να κλείνει ένα τέταρτο νωρίτερα. 

Επίσης, αναμένεται να εισηγηθούν οι ειδικοί κατάργηση του click away και του click inside.

Οι «ειδικοί» για την λειτουργία των γυμναστηρίων εισηγούνται να γίνει αρχές Ιουνίου και όχι νωρίτερα. 

Tags
Back to top button