Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τη χτύπησε με τον καθρέφτη και την έριξε κάτω»-Όσα αναφέρει συγγενής 13χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται, η 13χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που έγινε σήμερα πρωί Σαββάτου στο χωριό Καινούριο στο Αγρίνιο.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 10:20 το πρωί, στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου, η οποία διασχίζει το χωριό στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο, χτύπησε και παρέσυρε τη 13χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

«Πήγε το παιδί να περάσει απέναντι στον δρόμο και μόλις έφτασε σχεδόν στο πεζοδρόμιο, μάλλον το αυτοκίνητο την παρέσυρε με τον καθρέφτη, με ταχύτητα και την πέταξε κάτω», περιγράφει στο newsit.gr, στενό συγγενικό πρόσωπο της 13χρονης.

Στο σημείο έτρεξαν όσοι βρίσκονταν εκεί, προσπαθώντας να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Άμεσα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα» 

«Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μια μεγάλη ευθεία και πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα», εξηγεί στο newsit.gr ο πρόεδρος του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η άτυχη 13χρονη διασωληνώθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου, οι οποίοι έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά το ατύχημα η 13χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις της, αν και ήταν σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι.

Το άτυχο κορίτσι υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των τραυμάτων που φέρει στο κεφάλι, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως κρίσιμη, για την ώρα.           

Tags
Back to top button