Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι κατέθεσαν στο δικαστήριο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή

Απορρίφθηκε εκ νέου από την τουρκική δικαιοσύνη το αίτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μετέβησαν, για άλλη μία φορά, στα δικαστήρια της Αδριανούπολης για να υποστηρίξουν το νέο τους αίτημα, το οποίο όμως είχε και αυτό την τύχη των προηγούμενων τριών.

Στην κατάθεσή τους επέμειναν στην ίδια υπερασπιστική γραμμή.

«Επαναλαμβάνω την ίδια κατάθεσή μου. Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε κάποιο έγκλημα» ανέφερε, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Αγγελος Μητρετώδης.

Ενώ ο Δημήτρης Κούκλατζης σημείωσε:

«Καταθέτω τα ίδια όσα είχα πει την προηγούμενη φορά,. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είχαμε δόλο».

Ωστόσο, ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση, ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι, αλλά και το ότι η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής.

Οι δύο Ελληνες ένστολοι τελούν επί 111 ημέρες υπό κράτηση στην Τουρκία, χωρίς να έχει καν οριστικοποιηθεί το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν ή να έχει οριστεί δικάσιμος ημερομηνία.

Tags
Back to top button