Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τι είπαν Αρχιεπίσκοπος-Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκκλησιαστική περιουσία

Η εκκλησιαστική περιουσία ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.


Ο υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή, όπου τον υποδέχθηκε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής. Ο κ. Αραχωβίτης εξέφρασε την χαρά του για αυτήν την συνάντηση, ενώ δήλωσε πως «συζητήσαμε διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία και άπτονται του υπουργείου μου. Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση και δρομολογήσαμε το επόμενο βήμα με σκοπό την προάσπιση της περιουσίας της Εκκλησίας, αλλά και την ανάδειξη της ως Πυλώνα συνοχής».

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζοντας ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, την ιστορία και τα προβλήματα της, τόνισε ότι «αναζητούμε πάντοτε να ακουμπήσουμε κάπου από πλευράς πολιτείας, ώστε αυτά τα προβλήματα να βρουν λύση» και επεσήμανε ότι «ανταλλάξαμε απόψεις για γενικότερα θέματα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία για κάτι που θα βοηθήσει την Εκκλησία και τον λαό μας».

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος


Tags
Back to top button