Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι απαντάει η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια: «Υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί» -Κουβέντα όμως για τα χημικά

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αντί να απομονώσουν τους 10-15 κουκουλοφόροι που δημιούργησαν τα επεισόδια επέλεξαν να προχωρήσουν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρχικά κατεβάζει κατά πολύ τον αριθμό των συγκεντρωμένων λέγοντας πως είναι 100.000 στο Σύνταγμα, ενώ σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ κάνει λόγο για επίθεση εναντίων της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν, χωρίς ωστόσο να λένε κουβέντα γιατί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου με κίνδυνο να ποδοπατηθούν άνθρωποι, αναφέρουν πως οι διαδηλωτές τους επιτέθηκαν. Αναφέρουν πως τα 10-15 άτομα τους επιτέθηκαν με πέτρες, λοστούς και φωτοβολίδες και από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Ενδεικτική της κατάσταση η παρακάτω εικόνα. Τα ΜΑΤ γεμάτα μπογιές κάνουν τείχος με τις ασπίδες και ένας εξ αυτών είναι έτοιμος να «ψεκάσει» με χημικά.

Tags
Back to top button