Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

“Θύελλα” αποκαλύψεων για τον κορονοϊό από Κινέζο κατάσκοπο που...την κοπάνησε στις ΗΠΑ

Ένας κορυφαίος Κινέζος κατάσκοπος φέρεται να “δραπέτευσε” στις ΗΠΑ και έχει προσφέρει πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε η πανδημία του Covid.

Το Νο2 της Κρατικής Ασφάλειας Ντονγκ Τζινγκούαι πιστεύεται ότι πέταξε κρυφά από το Χονγκ Κονγκ προς τις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με αναφορές που έχουν εμφανιστεί σε ιστότοπους κινεζικών μέσων ενημέρωσης και στο Twitter.

Ταξίδεψε μαζί με την κόρη του Ντονγκ Γιανγκ, ανέφερε το Spy Talk.

Φήμες δίνουν και παίρνουν ότι ο Jingwei έχει μεταδώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan το κέντρο δηλαδή της θεωρίας διαρροής του εργαστηρίου του Covid, η οποία είχε απορριφθεί από πολλούς τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά τώρα επανέρχεται.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Κινέζος πρώην αξιωματούχος θα γινόταν ο μεγαλύτερος αποστάτης στα χρονικά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ανλυτές σχολιάζουν πως τα αποδεικτικά στοιχεία του μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν την ανατροπή του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ο οποίος στα τέλη Μαΐου άσκησε μια νέα κριτική για την προέλευση του κορονοϊού...Τώρα ζήτησε από την αμερικανική κοινότητα πληροφοριών να «διπλασιάσει» την έρευνά της για να μάθει εάν ο Covid μεταπήδησε από έναν ξενιστή ζώων σε ανθρώπους ή εάν απελευθερώθηκε κατά λάθος από το ερευνητικό εργαστήριο Wuhan.

Ο Jingwei υπηρέτησε ως επικεφαλής αντι-κατασκοπείας του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας της Κίνας, αλλιώς γνωστό ως Guoanbu.

Η γνώση του αναφέρεται ότι περιλαμβάνει πρώιμες μελέτες για τον ιό, μοντέλα προβλεπόμενης εξάπλωσης και βλάβης του Covid στον κόσμο, καθώς και οικονομικά αρχεία που περιγράφουν λεπτομερώς ποιοι οργανισμοί και κυβερνήσεις χρηματοδότησαν την έρευνα. Μπορεί επίσης να έχει πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα των Κινέζων κατασκόπων που εργάζονται στις ΗΠΑ και πώς η κινεζική κυβέρνηση απέκτησε πρόσβαση σε ένα σύστημα επικοινωνιών της CIA.

Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Δρ Han Lianchao, έγραψε σε ένα tweet αυτή την εβδομάδα ότι, αν είναι αλήθεια, η απομάκρυνση του Jingwei "είναι πραγματικά μια μεγάλη βόμβα". Σύμφωνα με πληροφορίες, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του Jingwei , ισχυριζόμενος ότι τον είδε τελευταία φορά δημόσια το Σεπτέμβριο του 2020. Από τότε η φωτογραφία αφαιρέθηκε από την κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu.
 

Tags
Back to top button