Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για 44χρονο στρατιωτικό στην Κομοτηνή

Πρόωρα έφυγε απο τη ζωή ο 44χρονος Αρχιλοχίας Θεόδωρος Αργυρόπουλος του 21ου Λόχου Μηχανικού (21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής), σύμφωνα με το inkomotini.gr

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινούταν στον δρόμο Κομοτηνής – Ξυλαγανής. Στο 6,5ο χλμ της επαρχιακής οδούη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inkomotini.gr

Ο 44χρονος Αρχιλοχίας μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής, αλλά ήταν πλέον αργά για τη ζωή του.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Νικόλαος Κιφνίδης, η αιτία θανάτου δεν ήταν η πτώση από τη μοτοσικλέτα. Επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο που προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς ενόσω το θύμα οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίο έχασε τον έλεγχό της.

Tags
Back to top button